7 Ocak 2014 Salı

2013'un en iyi android uygulamaları

2013 yılı Android uygulamaları açısından oldukça zengin bir yıldı. Birçok yeni uygulamanın yanında var olanlar da geliştirildi. İşte şimdi sizin için dünyaca ünlü teknoloji sitesi Mashable’ın “2013 yılının en iyi uygulamaları” listesini inceliyoruz






Duolingo

Duolingo interaktif bir şekilde çalışan ve kişiye özel ders programları yaratarak size yardımcı olan bir dil öğrenme uygulaması. Uygulama, hedeflere ulaşıldıkça sizi ödüllendiriyor ve ilerledikçe dersler daha verimli bir hale geliyor. İngilizce, İspanyolca, Almanca, İtalyanca, Fransızca ve Portekizce seçenekleri mevcut. Eğer boş vakitlerinizde yabancı dilinizi geliştirmek isterseniz Duolingo bunun için iyi bir uygulama.

 

Pocket Casts

Müzik arşivinizi baştan sona yenileyip organize edebilmeniz için yeterli tek bir uygulama. Pocket Casts size müzik dinleme, indirme ve cihazınızdaki müzik arşivi ile senkronize etme imkanı tanıyor. Şarkıların çalma hızlarını da kendi zevkinize göre ayarlayabilme imkanı sunan uygulama aynı zamanda yeni müzikler keşfetmenize de yardımcı oluyor. Uygulama Google Play Store’da 3.56 dolara satılmakta.

Evernote

Evernote zaman geçtikçe verimlilik konusunda türünün en gözle görünen örneği oldu. Üretkenlik konusunda büyük fayda sağlayan uygulama 2013 yılında aldığı güncellemelerle daha da çok gelişti. Evernote sayesinde notlar kaydedip, fotoğraflarınızı etiketleyebilir, ses kayıtları yapıp, hatırlatmalar kurabilirsiniz. Uygulamanın size sunduğu birçok hizmet olduğu için bir an önce başlamanızda yarar var.

doubleTwist

Bilgisayarınız ile telefonunuzdaki müziği senkronize etmek için mükemmel bir uygulama olmasının ötesinde doubleTwist çok iyi bir medya oynatıcı. Radyo dinleyip, video izleyebileceğiniz uygulamanın ara yüzü de bir ayrı başarılı.

 

Pixlr Express

Fotoğraf filtreleme ve efektlendirme uygulamaları arasında belki de en iyisi. Pixlr Express renk düzeltme özelliğinden fotoğrafın farklı bölümlerini renklendirmeye kadar sunduğu özelliklerle basit bir filtreleme uygulamasının çok ötesinde olduğunu gösteriyor. Hafızanızda sadece 7.2MB yer tutan uygulama aynı zamanda ücretsiz olmasıyla da dikkat çekiyor.

Feedly

Bu haber uygulamasını diğerlerinden ayıran Evernote, Instapaper ve Pocket gibi uygulamalarla kolay paylaşım sağlaması ve çok akıcı bir şekilde çalışması. Genelde görsel odaklı olan ara yüzü sayesinde Feedly okuyucuları boğmadan haberler arasında rahatça gezinebilme imkanı sağlıyor.

Sleepbot

Eğer uyuma alışkanlıklarınızı takip etmek istiyorsanız Sleepbot kesinlikle size göre. Bu uygulama sayesinde uyuma alışkanlıklarınıza göre uyku deneyiminizi geliştirebilir ya da uygulamayı sadece basit bir zaman kayıt uygulaması olarak kullanabilirsiniz. Sleepbot sizin hareketlerinizi ve çıkardığınız sesleri takip eder ve bunların sonucunda sizi sabah uykunuzun en hafif olduğu aralıkta uyandırır. Kulağa iyi geliyor değil mi?








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder