2 Ocak 2014 Perşembe

Samsung Metal Kasa Çıkarıyor.



Güney Koreli teknoloji devi Samsung, 2014 yılında en çok eleştirildiği konulardan biri olan plastik kasa meselesine el atacak ve HTC One'ın aluminyum kasasına özenen müşterilerine hitap eden bir telefon çıkaracak. Kore'de yayın yapan ETNews'in haberine göre, şirket 2014 yılında çıkaracağı yeni amiral gemisi modeli Galaxy S5'in yanısıra Galaxy F adında metal kasaya sahip bir cihaz da çıkaracak. 
samsung logo
© techhive
Kore medyasından yayılan bu haber daha önce medyada çıkan ve Samsung'un Vietnam'da metal kasa üretmek için yeni bir fabrika kurduğuna dair haberlerle de örtüşüyor. Ayrıca şirketin SM-G900F model numarasıyla, metal kasalı yeni bir üst düzey serinin üretimine başlayacağına dair haberler de medyada çıkmıştı. 
Sonuç itibarıyla Galaxy F'in söz konusu serinin ilk telefonu olma ihtimali yüksek. Ancak Samsung'un kaliteli dış görünüm ve metal kasa gibi üst düzey özellikleri cihazın teknik özelliklerine de yansıtıp yansıtmayacağı henüz bilinmiyor. Galaxy F'in metal kasanın yanısıra QHD 2K ekran ve 2,560 x 1,600 piksel gibi baş döndürücü ekran özellikleriyle geleceğine dair söylentiler bulunsa da, tüm bunların gerçek olup olmayacağını zaman gösterecek. 

1 yorum: