14 Aralık 2013 Cumartesi

Anno 2070 Oyun indir


images
Simülasyon, Strateji kategorilerinde yer alan Ubisoft firması tarafından da yayıncılığı yapılan bu oyunumuzu indirmek isterseniz Anno 2070 Oyun indir konu başlığına tıklayarak oyunumuzu indirebilirsiniz. Yeni oyunlar indir ekibi tarafından incelemeye aldığımız bu oyunumuz gibi daha bir çok strateji ve simülasyon kategorisindeki oyun paylaşımlarımız olacaktır.
Öncelikle oyunumuzun hikayesi hakkında kısa bir bilgi verelim. Esasında Anno 2070 bizi geleceğe taşısa da çok da uzak olmayan bir geleceğe yani yaklaşık 58 yıl sonrasına taşıyor. Sonunda kimsenin dinlemediği Al Gore haklı çıkıyor ve küresel ısınma bütün kutupları eritiyor. Bu yüzden deniz seviyeler oldukça yükseliyor ve en nihayetinde Everest zirvesi bile Everest tepesine dönüşüyor. İlk oyundan beri süregelen Anno klasiği yeni oyunumuzda da geçerli. Her ne kadar konsept değişmiş olsa da söylediğim gibi ana tema ve mekanikler hala temelde aynı. Anno 2070 de selefleri gibi bir ada kapmaca oyunu esasında. Gelişen ve güçlenen ekonominizi etraftaki adaları istila ederek koruyor ve bu şekilde varlığınızı sürdürmeye uğraşıyorsunuz. Hem üretim alanında hem de parasal alanda kurduğunuz binalar, o binaların ürettikleri veya size sağladığı diğer avantajlar ve bunların yanında halkınızdan topladığınız vergiler sayesinde ilerliyorsunuz. Eski Anno oyunlarında savaş sistemi temel olarak ekonomik sisteminiz üzerine kurulu bir şekilde yapılandırılmıştı. Zaten çok mantıklı olan bu sistemde ekonomizin gücü kadar savunma ve saldırı sistemlerini kurabiliyor ve karşınızdaki düşmanı alt edebiliyordunuz. Öte yandan savaşları da ekonomik çıkarlar için yapıyor ve bu şekilde varlığınızı sürdürebiliyorsunuz. Ancak artık savaşmaktan çok koloni sistemine daha büyük önem gösteriyoruz yeni oyunda.
Anno 2070’in hikaye modu mükemmel olmasa da yine de sürükleyici bir yapıya sahip. Bu mod sayesinde her fraskiyonun kendisine has özelliklerini iyice anlayabiliyor ve ardından Sandbox modunda daha sağlıklı bir şekilde oynayabiliyorsunuz. Zaten hikaye modunun yarısı size birşeyler öğreterek geçiyor. Her bölümde farklı ancak birbiriyle bağlantılı oynanış sistemlerini tanıtan oyun ayrıca bir önceki bölümde yaptıklarınızı yine bir sonraki bölüme taşıyor ve sizleri sil baştan yapıyor hissinden kurtarıyor. Bu şekilde yeni bölümde planlamanızı daha rahat ve hızlı bir şekilde yapabiliyorsunuz. Sonuç olarak hikaye modu denenemeden geçilmeyecek bir bölüm olmuş.
Anno 2070 Oyun indir Oyun Resimleri
ss_57b0a53ffc2ab0d883338fbd21804e3a75f74908.1920x1080
anno2070s019
03tcm2125519
Anno 2070 Oyun indir Sistem Gereksinimleri
İşletim sistemi: Windows 7, Vista, XP
İşlemci: Intel Pentium DualCore 2GHz veya muadili
Bellek: 2GB
Ekran Kartı: Pixel-Shader 3.0, asgari 512MB (örneğin NVidia GeForce 7 veya ATI Radeon X1000)
DVD sürücüsü: Sadece kurulum sırasında
Ses kartı: DirectX 9.0c uyumlu
Sabit disk alanı: 5GB
Demo Oyun Linki

1 yorum: